Missie 

In 1999 besloot ik voor mezelf te beginnen en heb ik Reforge opgericht. Reforge heeft een duidelijke missie: “Mensen helpen hun problemen op te lossen. Op het snijvlak van business en IT omdat we daar de meeste toegevoegde waarde kunnen leveren”.

Met Reforge komt meer dan dertig jaar ervaring in consultancy, projectmanagement en IT mee. Wij weten als geen ander hoe je een verandering doorvoert. Van organisatie tot en met de techniek. Op het snijvlak van business en IT.

Reforge staat voor kwaliteit, professionaliteit en betaalbaarheid. Maar ook voor een gezonde dosis lef, doorzettingsvermogen en het overbruggen van tegenstellingen. Wij werken samen met andere IT-generalisten en specialisten om zo de juiste expertise op de goede plek in te kunnen zetten.

Mijn persoonlijke drive:
De Myers-Briggs Type Indicator (MBTI) kenmerkt mij als een ‘Advocaat (INFJ-A)':
“Deze persoonlijkheid is zeldzaam en maakt minder dan een procent van de bevolking uit. Ze drukken echter toch een stempel op de wereld. Ze hebben een aangeboren gevoel voor idealisme en moraal, maar wat hen onderscheidt van andere idealistische persoonlijkheden is hun daadkracht en vastberadenheid – Advocaten zijn geen luie dromers, maar mensen die concrete stappen kunnen ondernemen om hun doelen te bereiken en blijvend een positief verschil kunnen maken”.

Dit verklaart mijn opbouwend kritische houding naar partijen die zich verliezen in interne processen en procedures. Het komt ook voor voor dat IT-leveranciers het eigen belang te veel boven het belang van hun klant stellen. Reforge slijpt daar op een positieve manier de scherpe kantjes van af. Zo zorgen we ervoor dat u krijgt waar u om vraagt en waar u voor betaalt. Daarmee besparen we u tijd en geld. 

Als u vindt dat uw organisatie vastloopt op IT dan is het misschien tijd om samen een kop koffie of thee te drinken en te kijken wat ik met Reforge voor u kan betekenen.  

Oudenbosch, 12 maart 2019

Jan van Vugt

workshopofficemeeting